Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Catàleg de Serveis

Lluita contra el frau en l'àmbit de l'Administració de la Generalitat de Catalunya i el sector públic


Es dóna publicitat a l'Acord del Govern de la Generalitat de 22 de març de 2005, pel qual s'aprova el Programa per a la creació d'una oficina de lluita contra el frau en l'àmbit de l'Administració de la Generalitat i el sector públic.

La Resolució 195/VII del Parlament de Catalunya, sobre l'acció política i de govern en relació amb l'evolució dels fets del barri del Carmel, de Barcelona, i amb le conclusions de l'expedient informatiu obert arran d'aquests fets, insta el Govern a crear, en el termini de quatre mesos, una oficina de lluita contra el frau dins l'Administració de la Generalitat i el sector públic.

Per això, es considera adequat aprovar un programa amb la finalitat de preparar, donar impuls i proposar les actuacions necessàries per tal de crear l'oficina esmentada.


FUNCIONS DEL PROGRAMA:

a) Estudiar les experiències d'altres ordenaments jurídics de lluita contra el frau en l'àmbit del sector públic.

b) Determinar les funcions i potestats que es podran atribuir a l'oficina contra el frau, tenint en compte les competències d'altres poders públics, i la necessitat d'assolir amb aquests poders la deguda coordinació en la lluita contra el frau.

c) Analitzar les implicacions que des d'un punt de vista organitzatiu pot tenir la creació de l'oficina en el si de l'Administració de la Generalitat.

d) Proposar un model d'organització interna de l'oficina, que preservi la independència en les funcions d'investigació que se li atribueixin.

e) Elaborar una proposta de regulació legal de l'oficina, que la doti de les potestats necessàries per tal de desenvolupar les seves funcions amb la màxima eficàcia.


* Els apartats b), d) i e) hauran de ser presentats al Govern per a la seva aprovació en el termini màxim de tres mesos.

NormativaEntitat responsable
Departament de la Presidència
Per obtenir informació sobre el servei, cal adreçar-se als punts d'informació detallats al quadre lateral.
Podeu informar-vos
 Per telèfon

logo 012

Presencialment
data actualització (07/11/2005)
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya