Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Catàleg de Serveis

Subvencions per a projectes artístics de caràcter professional de formació, producció, exhibició i difusió en l'àmbit del circ

Informació general


L'objecte d'aquestes subvencions és promoure projectes artístics professionals de formació, producció, exhibició i difusió vinculats a l'àmbit del circ, així com projectes interdisciplinaris o de noves tendències escèniques que tinguin com a base el circ.

Hi ha quatre modalitats:

a) Suport a l'organització d'un programa definit d'activitats de formació per a professionals o de dinamització i d'iniciació al circ per a tota mena de públics en format de seminaris, jornades, tallers, cursos, etc.

b) Suport a la producció i exhibició d'un espectacle.

c) Suport a l'organització de mostres i festivals.

d) Suport a la realització d'un projecte en format de publicació, web o qualsevol altre de vinculat a la comunicació que suposi un impuls en la trajectòria de la persona sol·licitant o del sector.Més informació

ObservacionsEntitat responsable


Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural

Condicions per sol·licitar-ho


Qui ho pot demanar

S

Qui se'n pot beneficiar

  • A entitats privades sense ànim de lucre amb domicili a Catalunya que duguin a terme la totalitat o part de la seva activitat en l'àmbit del circ.
  • A agrupacions sense personalitat jurídica que es reuneixen per a projectes conjunts, sempre que tots els seus membres, que tindran la consideració de beneficiaris, reuneixin les condicions que exigeixen les bases.

Fer la sol·licitudOn adreçar-se per realitzar la sol·licitud

Normativa aplicable


data actualització (03/07/2014)
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya