Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Catàleg de Serveis

Registre d'Entitats, Serveis i Establiments Socials (RESES)

Informació general


Per a poder prestar qualsevol servei social a Catalunya, d'acord amb la legislació vigent, és imprescindible i obligatori estar inscrit en el Registre d'Entitats, Serveis i Establiments Socials (RESES) i complir els requisits de qualitat i garantia i els altres requisits que estableix la normativa reguladora dels serveis socials a Catalunya.Més informació

ObservacionsEntitat responsable


Direcció de Serveis

Condicions per sol·licitar-ho


Qui ho pot demanar

S

Qui se'n pot beneficiar

  • A les persones físiques o jurídiques privades les quals tenen, d'acord amb l'article 68 de la Llei 12/2007, d'11 d'octubre, de serveis socials el dret de crear centres i establiments de serveis socials.

La iniciativa privada en matèria de serveis socials pot ésser exercida per entitats d'iniciativa social i per entitats d'iniciativa mercantil.

Són entitats d'iniciativa social les fundacions, associacions, cooperatives, organitzacions de voluntariat i les altres entitats i institucions sense ànim de lucre que acompleixin activitats de serveis socials.

Són entitats d'iniciativa mercantil les persones físiques i jurídiques i les altres entitats privades  amb afany de lucre que acompleixen activitats de serveis socials i que adopten qualsevol forma societària reconeguda per la legislació mercantil.

  • A les Administracions Públiques, les quals també poden prestar serveis socials.

Fer la sol·licitudOn adreçar-se per realitzar la sol·licitud

Normativa aplicabledata actualització (12/03/2014)
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya